Veelgestelde vragen

Kan ik mijn bruidstaart ook ophalen?

Ja, dit is mogelijk. U dient dan uiterlijk twee dagen van tevoren te bellen naar 085-003007 om de dag en het tijdstip af te spreken, zodat wij kunnen zorgen dat de bruidstaart klaarstaat. Daarnaast hebben wij een eigen bezorgservice die jullie bruidstaart voor € 37,50 door heel Nederland bezorgt met uitzondering van de Waddeneilanden.

Hoe laat wordt mijn bruidstaart bezorgd?

In het bestelproces kunt u kiezen voor bezorging tussen 08:00 en 12:00 uur of tussen 12:00 en 18:00 uur. Het spreekt voor zich dat op de bezorglocatie iemand aanwezig moet zijn om de taart in ontvangst te nemen.

Hoe kan ik mijn bestelling annuleren?

Tot twee weken voor levering kunt u de bruidstaart kosteloos annuleren per mail: info@123bruidstaart.nl Vergeet hierbij niet uw rekeningnummer en factuurnummer te vermelden.

Hoe kan ik annuleren als de annuleringstermijn is verlopen?

Indien u minder dan twee weken voor levering wilt annuleren kunt u dit doen door te mailen naar info@123bruidstaart.nl Wij brengen dan 50% van het totale factuurbedrag in rekening. Let op: wordt de bruidstaart minder dan 48 uur voor levering geannuleerd, dan kunnen wij niet overgaan tot teruggave van het betaalde bedrag of een deel daar van en dient u aldus het gehele factuurbedrag te voldoen.

Kan ik telefonisch bestellen?

Het is niet mogelijk om de bruidstaarten die op de site staan telefonisch te bestellen.

Kan ik een bruidstaart op maat laten maken?

Wij zijn ook gespecialiseerd in maatwerk. Er is een keur aan mogelijkheden om uw bruidstaart helemaal naar eigen wens te laten maken. Een afspraak voor een gesprek inclusief proeverij kan gemaakt worden door te mailen naar info@123bruidstaart.nl

Wat kost een maatwerk bruidstaart?

Afhankelijk van uw specifieke wensen en de grootte van de taart zal er een prijs worden berekend, die over het algemeen iets hoger uitvalt dan de prijzen op de site vanwege de exclusiviteit van de taart.

Wat zijn de mogelijkheden voor bedrijven?

Bedrijven profiteren bij ons van aantrekkelijke kortingen en kunnen daarnaast op rekening bestellen. Zij kunnen met behulp van een inlogcode nog eenvoudiger bestellen.

Wat kost een bruidstaart?

De prijs staat vermeld in het bestelproces en wordt zichtbaar op het moment dat u het aantal personen invult. De vanaf prijs staat in het bruidstaarten overzicht.