Over ons

123bruidstaart: uw eigen design online!

Over ons
Wij zijn een jong en enthousiast team van creatieve professionals die onze mooiste bruidstaarten voor u hebben gebundeld op deze unieke website.

Wij zijn in staat om elke bruidstaart een lust voor het oog te laten zijn, waarbij ook de smaak niet wordt vergeten. Het is belangrijk dat een bruidstaart er niet alleen fantastisch uitziet, maar ook een streling voor de tong is.

Alle bruidstaarten worden tot in perfectie gedecoreerd door onze eigen cake-designers en bloemenspecialisten, die hun ervaring hebben opgedaan bij de top cake-designers in het land.

Ambachtelijkheid staat bij ons hoog in het vaandel. Elke bruidstaart die ons atelier verlaat is op ambachtelijke wijze vervaardigd en met alleen de beste ingrediënten gemaakt. Met twee decennia ervaring op het gebied van smaak- en receptuurontwikkeling bij de beste pâtissiers, bent u verzekerd van een ambachtelijke smaak sensatie!


Hoe werkt het
Op deze website is het mogelijk om in een paar stappen een bruidstaart geheel in uw eigen stijl te ontwerpen en eenvoudig online te bestellen. Door de kleuren naar wens aan te passen wordt de bruidstaart nóg persoonlijker. Met meer dan 6.000 mogelijke combinaties zit uw droombruidstaart er vast en zeker ook tussen!